30 Oktober 2007


 Jag har fixat plåten som ska sitta på insidan av a-stolpen i helgen, men tyvärr inga bilder.
Måste skärpa mig med fotandet...

Trodde i min enfald att jag hade svetsat klart allt, men ändå svetsade jag i nån timme i helgen som gick, en massa småsaker dyker hela tiden upp som kräver en omgång med svetsen...inte mig emot! :-)

Slipandet tar heller aldrig slut känns det som...men de e bara att jobba på o upprepa GLVP för sig själv... (GLVP= Gilla Läget Var Positiv)

21 Oktober 2007


 Jag har lånat ut garageplats till min svåger som ska måla en dörr och 2 fönster...därför har jag inget nytt att rapportera.

Men han räknar med att vara klar med målandet på fredag, så nästa helg fortsätter jag!

8 Oktober 2007


 Igår (söndag) fixade jag, förutom att slipa, motorhuven. Den sk. huvmustaschen skulle bort....men så klart hade allt rostat fast så det var gammalt hederligt våld som gällde för att få jobbet gjort.

Huven såg inte så grann ut efter att jag var klar, för att inte tala om mustaschen...så det blev till att ta fram svetsen för att fylla igen de stora hålen som jag "råkade" göra...hmmm...

När svetsen ändå var framme så fortsatte jag att modellera listerna till A-stolpen som var ca 15 för långa pga taksänkningen. Det är alltså listerna som sitter på insidan av A-stolpen jag pratar om.
Jag hann bara fixa den ena innan jag gjorde kväll.

Bilder på listerna kommer efter mitt nästa arbetspass i garaget.