12 April 2008


 Jahapp..då är dörrarna klara...vad gäller svetsning iaf...


image170
I vanlig ordning glömde jag fota innan jag började, men så här ser det ut nu iaf! :-)


Förutom att ha fixat med EPAn har jag även snickrat ihop en blomlåda som Cicci beställt, så jag tror att jag nöjer mig med det idag...imorrn är det dax att byta t sommardäck på bilarna o sen får vi se vad jag hittar på.

Strax är det pizza o pilsner som står på schemat!  :-))
12 April 2008


 Är mitt uppe i att göra klart dörrarna, Ciccis bror ska låna svetsen imorrn så jag ligger i för att hinna klart idag.

Har precis blivit klar med den ena dörren och så fort jag hällt i mig kaffet ska jag ut o fixa den andra...borde inte ta mer än ett par timmar.

Bilder kommer...


Förresten så var solenoiden till dörren på tok för svag...den orkade inte rubba dörrmekanismen över huvudtaget. Nå, tills vidare får det vanliga dörrhandtaget duga.

5 April 2008


 I söndags fick jag ihop avgaset under bilen...men när jag startade EPAn för att undersöka ljudnivå samt eventuella läckage insåg jag att jag måste byta ljuddämpare.
Dels tyckte jag ljudnivån var lite för hög (OK, inne i garaget förstärks ljudet...men ändå) dels sprutade det glödande bitar av dämpull ur röret.
Gallret som håller dämpullen på plats inuti dämparen måste ha rostat bort, så det är inte mycket man kan göra åt det. 

Denna helgen ska det slipas...måste bli klar med det nångång.

Solenoiden till dörröppningen har förresten kommit, så den måste oxå testas. Dörrmekanismen är ganska trög så jag är osäker på om solenoiden orkar med. Gör den inte det blir det väl att beställa en större (läs dyrare...mycket dyrare) solenoid.